Skvaller/hundmötes kurs

Skäller din hund mot andra hundar/människor, gör utfall, jagar bilar eller annat. Vill du att din hund ska ha mer fokus på dig i stället för störningar vi möter i vardagen. På kursen tränar vi motbetingning och skvallerträning, både teori och praktik.

Datum: 22/5, 29/5, 5/6

Tid: 19.45-21.15

Pris: 1300:-

Självkänsla, självförtroende & mod kurs steg 1

En kurs som passar alla hundar oavsett ålder. Att bygga upp självkänsla, självförtroende och mod gör hunden tryggare och ger hunden en stabilare grund. Kursen innehåller både teori och praktik.

Datum: 6/5, 13/5, 20/5

Tid: 18.10-19.40

Pris: 1200 kr

Prova på kurs


På den här kursen får du prova på olika grenar med din hund, Nosework, agility, klicker, rallylydnad, freestyle och hoopers. En rolig och utmanande kurs för både hund och förare.

Datum: Nytt datum kommer senare

Tid: 19.45-21.15

Pris: 2100:-


Klickerträningskurs

Med klickerträning kommer hunden att förknippa ljudet med belöning är på väg. Metoden fungerar bra för vardagsträning som koppel, inkallning mm samt för trix och mer avancerad träning. Klicker hjälper oss att belöna rätt beteende. På kursen går vi igenom grunder, shaping, target och träning som ni kan ha användning av i vardagen.


Datum: Nytt datum kommer senare

Tid: 18.10-19.40

Pris: 2000 kr

Hundmöteskurs Helgkurs


Är din hund besvärlig när ni ska passera andra hundar på promenaden/vardagen? Kastar sig hunden ut i kopplet med förhoppningen att få hälsa eller ger din hund den mötande hunden en rejäl utskällning? På kursen tränar vi att lugnt och sansat passera andra hundar samt ger tips och råd hur man hanterar olika situationer. Kursen passar både hundar som är rädda/osäkra, glada eller aggressiva i hundmöten. Innehåller både teori och praktik.


Du kan även gå kursen utan hund om du vill lära dig hur du ska hantera hundmöten men tror att det blir för svårt för din hund att vara med. Du får då ställa frågor och det kan vara lättare att ta in allt utan en hund att fokusera på.


Instruktörer: Isabella Röger & Pernilla Stenqvist

PS. bara glada vovvar på bilden


Datum: 21/10 och 22/10

Tid: lördag: 10-14 Söndag 12-16

Pris: 2200 kr med hund & 1000 kr utan hund

Anmäl Dig här!

Kolla gärna en extra gång så du fyllt i alla uppgifter korrekt, tack på förhand!